Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
japanska är som konstverk, harmoni, respekt, enkelhet, ödmjukhet, ömhet, föränderlighet, acceptans, förlåtelse, vänlighet, artighet...


i japansk anda, på svenska ( choka )





vänlighet stannar

i dörröppningen; huset

fullt av himmel, - och

dina dess andetag;

du älskar utan objekt,

talar inåt med

ljuset, - med dem i huset

om, och i, ren möjlighet




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-22 20:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint!
2014-06-23

  anits VIP
Vackra rader!
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran