Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller om dig när du fryser


Jag ger dig en näsduk när du nyser

Jag säger att jag älskar dig och ger dig en puss

på munnen

innan jag till jobbet pyser

Ja, jag ger dig all min uppmärksamhet och kärlek

då du kan se hur jag håller på och lyser

Lyser upp

Men det bästa är nog ändå när jag med dessa armar

får hålla om dig

En helt underbar känsla då jag bara myser

så att jag om nacken bara ryser

`Brr´

Måste nog älska dig väldigt mycket...

Ken Cassel
22/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-22 22:23



Bookmark and Share


  Glitr
Fint!
Tack
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel