Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aliens


Dom är redan här

För man behöver bara gå på djupet i havet

för att se de märkligaste av varelser bo där

Frodas

För i havet är mångfalden stor

Större än vad vi tror

För ständigt finner vi nya livsformer där

som vi aldrig har stött på förut

Så mångfalden verkar visst aldrig vilja ta slut

En värld av aliens...

Ken Cassel
22/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-22 23:11



Bookmark and Share


  aol
Sås sant
2014-06-23

  anits VIP
Tänkvärt!
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel