Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se framåt

Tiden är tung
tankarna lever sitt eget liv

men vetskapen om
vad som ska hända
ger ljus i själen
väcker liv i hjärtat
och nya drömmar finner liv

Att se framåt
hur tung dagen än är
ger kraft och styrka
ger mod och hopp
och livet får en ny framtid




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-23 08:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sannt och så varmt positivt..kram
2014-06-23

  mare VIP
Fin!
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson