Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trälarnas barn


olika mycket,
olika tider
väger tyngden
att höra till
trälarnas folk -
de enkla, de fattiga, de fula.

" det finns många..."
försöker ni, - liksom tröstar;
ja, de finns, och de bär
också på tyngden,
som ni aldrig
någonsin
behöver känna av

hur tung den är
för trälarnas barn
att bära




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-23 11:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat!
2014-06-25

  Lars Hedlin
Bra gillas!
2014-06-24

  Ljusletaren
Rubriken fick mig att säga denna dikt vill jag läsa. Kul när jag såg att det var du min fina bloggvän. Mycket bra ordat!
/kram
2014-06-23

  Oscar E Quinn
Mycket bra Taran! Bokmärker
2014-06-23

  träsnidaren
Fin, talande text.
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran