Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tröttkörd chaffis letar parkeringsficka

 

Ögonen svider

åh gu va jag Lider

Stannar bilen

efter alla milen

 

För inga snillen

vill väl köra på i den tröttkörda stilen

För att hamna i den dödliga filen

i jakten på att bli en rik en

 

Att utmana ödet i att somna vid ratten

är som att kalla på den eviga natten

Du är väl medveten, om att i den skatten

stjäls den intjänade extraslanten

 

Du borde föredra att leva lite till

innan du tvingas ligga still

För du vill väl inte bli en inpackad begravd sill

och även om du vill, önskar du dig väl inte att ratta en mördarbil

 

Även om mitt gaspedalsknä värker

artrosen inte läker

Lägger jag inte upp benen frivilligt i vädret

utan parkerar bilen, för jag skiter på nya dödspengar till lädret




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-23 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Säkert är det många olyckor som beror på att föraren somnat. Man tror att det går att hålla sig vaken men märker inte att ögonen faller ihop.
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP