Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för allt i världen vill jag förlora dig


För vem ska då älska mig

Älska mig så som du gör

För du håller ju ständigt din dörr öppen för mig

så att jag ska kunna komma in

För att jag inte ska behöva känna mig utanför

Och för det är jag dig evigt tacksam

Så som det sig bör

Inte konstigt då att jag älskar dig så otroligt mycket

att jag tror att jag dör

Så jag vill inte förlora dig för allt i världen

Inte ens för allt smör i Småland...

Ken Cassel
23/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-23 12:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning!
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel