Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlösa svenska flyktingar i Sverige

 

Nya flyktingar

Sverige har råd

Inga undanflykter

men en tråd

 

Till en förklaring

till varför vi inte har råd

Med en bostadsförankring

till att ge hemlösa svenskar kylans nåd




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-23 12:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket tänkvärt.
2014-06-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Varför skulle någon idiot förklara dig, om man tallar sanningen? det kallas
Civil olydnad i så fall? Och ifrån expatrierade individer formas motstånd och spioner. Ryssland har bevisat hur funkar taktiken.

2014-06-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja, vad skall man säja och göra Björn, Refugers finns bland svenskar också. Men avtal mellan España och Sverige är hemligt.
Det finns i Rumänien ett par tusen svenskar som sökte politisk asyl från Sverige efter år 2000, men dem behandlas med mycket respekt av myndigheter och aldrig avslöjar dem.det är stats hemlighet vem är dem!
2014-06-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Snart kommer Ryssen jag känner på mig.
2014-06-23

    ej medlem längre
Det kan man undra varför det görs skillnad på människor.
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP