Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmen slår allt in

Livet
är en dans i rosenbuskarna
inte på en blommande äng

Den döljer dolda fällor
och gömda frågor

I drömmen slår allt in
och där kan man njuta
av gräsen på den skönaste blomsteräng

och när livet känns tufft
är drömmen
om paradiset
det som ger energi
att ta sig vidare




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-23 21:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja där kan allt hända....
2014-06-23

  Lars Thun (tid. lapema)
Så sant. Bra beskrivet.
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson