Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med utsträckt hjärta är jag lättare att ta sönder

Jag älskar att känna
men är samtidigt rädd för det.
För när man står där med hjärtat i handen
är det så mycket man ger.

Där finns hela jag
och antagligen lite till.
Det är lättare att springa iväg då
än att stå helt still.

Jag har sprungit bort från många händer.
Ville aldrig att de skulle röra mig.
Jag var rädd för att känna för mycket då.
Det var lättare att bara säga nej.

Så om jag vänder mig om när du minst anar
ska du inte tro att det är ditt fel.
Då är det bara jag som är rädd för att bli halv igen
när jag precis har börjat känna mig lite hel.




Fri vers (Fri form) av blått nagellack
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-24 09:49



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Stor igenkänningsfaktor.
Mycket fint och naket skrivet Bokmärker
2015-11-28

  Connie
Stark berörande!
2014-08-05

  Lars Hedlin
Berörs djupt inom..Mycket bra författat!
2014-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör.
Fastnade speciellt för de sista två raderna!
2014-06-24

  Angel of love
Stark och öppet vacker text
2014-06-24

  WyS VIP
Men...när man ger får man ju samtidigt tillbaka. Kanske det är svårast att ta emot!?
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack