Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omdefinition av himlastormande

kanske att jag borde klättra upp för den där rangliga stegen
och plocka ner min upphöjda bild av kärleken
när en puss på pannan tydligen var allt som krävdes
för att starta revolution i mig




Fri vers (Fri form) av blått nagellack
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-06 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack