Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad lugnar sinnet, ditt sinne just


vad hjälper mot ensamhet? ( choka )


i ensamhet man
valt själv kan man gå inåt
till själens källa
för att söka svar, och frid, -
andlig gemenskap
med sin Gud eller sin själ,
bön, meditation,
bara stillande tystnad
lockar mot källan
innerst inne där
kärlek och äkthet vistas;

ensam bland andra,
övergiven bland nära, -
annorlunda mot
det mesta man kan tänka sig,
behöver träffa
likasinnade vänner,
få prata om det
som skiljer en från många;
märka man ej är ensam





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 349 gånger
Publicerad 2014-06-24 16:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan berör ibland
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran