Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vänlig sommar hälsning från Stockholm


Från Stockholm med kärlek till var och en av er

i vårt avlånga sommar land

Även till alla er som är utomlands

För här står jag på Fåfängans berg vid Ålandsbåtarna

och vinkar åt er alla medan jag lyckligt ler

så söt och grann

Hoppas att ni alla mår bra och att ni håller sams

trots att vädret inte är det bästa ibland

För själv ska jag nu ta mig en liten promenad

längs Södra Mälarstrand

ända bort till Västerbron och Långholmen

där Jas 39 Gripen en gång i tiden gick i sank...

Hej så länge!

Ken Cassel
24/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-24 18:37



Bookmark and Share


  Eden Halvorsen
Inget slår sommaren i hufvudstaden :p
2014-06-24

    ej medlem längre
Stockholm är en underbar sommarstad.
Där trivs jag allra bäst!
Sommarkramar till dig


2014-06-24

    ej medlem längre
Trevlig sommar till dej!
Det är vackert där vid Mälarstranden,
vinkar tillbaks
2014-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en fin hälsning...hoppas du får en skön sommar...
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel