Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VM Brasilien 2014


En fot på en boll

gör att bollen flyger all världens väg

Men förhoppningsvis in i en stor nätad korg

För då blir så många glada i den ena laget

plus att fansen då de tycker att det är

så himla otroligt skoj

Ett noll 1-0

VM 2014 och inte 2012..

Ken Cassel
24/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-24 23:02



Bookmark and Share


  Kulkub
Ett bra VM i år!
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel