Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sjuk vaknar med sanningens bedrövliga tankar i vitögat

 

God morgon världen

ser inget mänskligt värde

I att fortsätta färden

ser inget som klär den

 

Ingen vill se mig

alla trampar på mig

Alla pratar skit om mig

ingen vänlighet väntar mig

 

Kroppen värker

ingenting läker

Allt skit bara växer

nya hemska livsläxor

 

Hemlösheten bränner

utförsäkringen skrämmer

Cancern bestämmer

hur jag vaknar eller ej i morgondagens gränder

 

Funderar på att göra det lilla jag kan

ta makten i min hand

Kapa mitt band

till detta för mig värdelösa liv i nya Sveriges land

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-25 08:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgliga tankar om sanningens verklighet.
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP