Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2014-06-25

 

Svalungens första
övningsflykt över fältet
Swisssch där en sparvhök!




Bunden vers (Haiku) av Anita Westin
Läst 378 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-25 09:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Imponerande drama på 9 ord.
Som sagt, imponerande!
2014-06-26

  Ingrid Trolle
Totalt och brutalt
överraskande och
mycket bra skriftat!
2014-06-25

  Monika A Mirsch VIP
Livet är brutalare än vi önskar... en jättedramatisk haiku!
2014-06-25

  Jan Widströmer VIP
Ögonblick och drama väl antytt.
2014-06-25

  TrollTörnTrappan VIP
Läsaren blir lika överrumplad som den lilla fågeln?! Precis som vi vill bli, i detta fall.
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin