Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att inte bli politiker

Vi slås i spillror
i vår konstruktion
tillfällig
vår plikt att stå
beständigt
utan vilja att leva egenhändigt

då vi talar om ambitioner
men andas illusioner
lita till glöden i ditt bröst
sätt prägel på din röst

släpp kompassen pojke
livet är en irrfärd




Fri vers (Fri form) av Dick Ainranher
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-12 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för vägledning!
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Dick Ainranher
Dick Ainranher