Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J'ai en marre

som bly, sjunkande genom ett ruttnande träsk
så lämnar du mina tankar

Rörelsen sveper vågor över ytan på vilken vi flyr
från minnen, hudflagor, hårstrån, naglar
argument, åsikter och närheten av ditt andetag
Rörelsen höjer vattennivån som för att rena den
Slammet från ditt lik ska gödsla min erfarenhet
rentav orsaka en sådan skönhet som attraherar
Rörelsen ska bli definitiv och fullkomlig och helig
oåterkallelig, bitter, osund, tärande och min
Den kommer att vara min, helt och jävla hållet
Så jävla min att endast stanken av dig
ska överleva minnet av vår tid




Fri vers (Prosapoesi) av Dick Ainranher
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-04 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dick Ainranher
Dick Ainranher