Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriver kärlek 2 ( choka )


du sjunger för mig
jag begeistras som alltid
jag din hund din katt
som den du väljer vill jag
innan du har valt
som alltid bakom slöjan
beredd på allting.

så vida ord du säger
går ändå i gång
för du törstar samma mig
som du alltid gjort
på splittrande sätt dricker
oss som gift i glas
spottar och fräser efter
tanken på oss
men kan inte sluta här
för vi ger oss kraft
och tro på evig ungdom
därför skriver jag:
kärlek smeker törstande
drömmar till liv - dig som mig.





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-25 19:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra GILLAS!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran