Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liksom trösterikt men ändå inte ( choka )


det är tur du har
din sida att härja på
ventilera allt
ömsom vackert och gräsligt
växla namn och stil
var dag hundra klädbyten
fascinerande men ej
alltid så hemskt aptitligt




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-25 19:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
STARKT SOM ATTAN!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran