Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upprepningar... meningslösa? INTE!


till ditt inre barn, och mitt ( choka )


finns ej meningslöst.
titta under tråkigt så
får du se under -
det finns en trygg melodi
som lever av att
få spelas igen, igen
av det blir ' lugn ' fött
inte ' tom ' ej ' meningslös ' -
utan ' tröstens ' ram
bottenlösa ' sorgens ' golv
med viktig uppgift:
hålla dig från att falla
i ' ensamhets ' hål,
i aldrigslutande djup;
hålla dig borta
som genom ett under som
du glömt uppskatta
ger dig ovärderlig
trygg grund - tröst att räkna med




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-25 22:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna!
2014-06-27

  TrollTörnTrappan VIP
Upprepning som tröst... jo, en lite ny betydelse - som jag ändå känner igen ifrån livet...
2014-06-26

  anits VIP
Bra och mycket tänkvärt skaldat!
2014-06-26

  Ljusletaren
Denna text gillade jag verkligen/kram
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran