Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min tid

Ser mitt ansikte i spegeln min,

tva bruna ogon och en cigarett

ett troget hjarta i en trolos sjal

spegel pa vagen, sag vem ar det dar?

hur kunde jag tro att jag var ensam har?

ar jag ett spoke eller ar jag annu vid liv?

ar jag fortidig?

har jag missat min tid?




Fri vers av Manic_Gambler
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-03-29 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manic_Gambler
Manic_Gambler