Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mening hela livet genom ( choka )


du är ej vilse
det finns mening med var steg
på väg du har valt;

innan du valde livet
som människa med
kropp, själ, känslor och tankar;
då visste du
exakt hur allt skall bli,

nu glömt din mening
med din egen högre plan
och klagar över
din lott, oönskad given;

men åkerns blomma
blir älskad, uppmärksammad, -
du också, helt enligt plan




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-25 22:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat :)
2014-06-27

  anits VIP
Vackert skaldat!
2014-06-26

  Ljusletaren
Svar Ja/ kram
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran