Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar


När man slutar upp att drömma

då dör man..

Ken Cassel
26/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-26 23:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Då är det bäst att fortsätta med att drömma...:-)
2014-06-28

  Lynx63 VIP
Japp, ha en fin sommar =)
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel