Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på solen


även när den inte skiner ner på mig

Värmer mig

Så solen är min gud oavsett om den har gått

och gömt sig bakom molnen någonstans

för tillfället

För jag vet att utan dess sällskap skulle allas våra liv

bara få ett abrupt slut

Och det vill vi väl inte

För hur skulle det se ut?

Jag tror på solen!

Ken Cassel
27/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-27 03:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Just så...solen skiner även bakom molnen...fint...
2014-06-28

  anits VIP
Mycket bra tankar Ken!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel