Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

we\'re freezing again

Vintern närmar sig,
snart ser vi marken
glittra i solens strålar.
Snart har vi det vita
täcket över atmosfären,
snart blir det kallt igen.
Jag fryser redan.
Hur blir det då när
kylan blir verklighet?




Fri vers av rabbitheart
Läst 474 gånger
Publicerad 2004-08-28 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart