Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- skissartad himmel -

 

 

 

 

jag vet vad jag sjunger

jag vet var du andas

bland takåsar norrut

trasig frukost på balkong

jag vet hur det känns

 

vi tog tonårsdrömmen till ände

vi tog sånt som lagen förbjuder

i en tågkupé norrut

försvann två nybörjare

vi vet hur vi känns

 

dom trodde där fanns något att hitta

dom trodde där fanns en åkomma att bota

bortom asfaltsvärlden längre norrut

tog vemodet deras plats

dom vet bara att du känns

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av theperna
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-27 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna