Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet från A-Ö på tio sekunder


Som nyfödd börjar man att krypa för att sedan

ställa sig upp och börja dansa för att lite senare

sätta sig ned och vila innan man åter igen

bara sjunker ner på golvet helt ledlös

för att åter igen börja krypa och lägga sig raklång ner

och bara dö...

Ken Cassel
28/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-28 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel