Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allmänt tänkt om känslor


så lätta att missförstå ( choka )

känslor är inte
exakta utan olika
för individer;
man kan inte ' veta '
hur någon känner -
" känner mig ledsen, stressad "
innebörden skiftar
i alla människors färger;
mörkare djupare
mer på allvar
menade känslor, så
där på riktigt tungt
eller på lätt sätt känt;
eller att man
borde känna till bakgrund,
världshistoria,
alla krig och filosofer
för att vara
säker man förstått på rätt
sätt känslan hos den andra




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-28 13:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra i insikt!
2014-06-29

  anits VIP
Tänkvärt!
2014-06-29

  Yrre VIP
Sanna ord detta!
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran