Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skalbaggsräddningen ( choka )

skalbaggen hade
kapitulerat, trettio skogsmyror
slet i dess kropp.
tänkte gå förbi, låta
naturen ha sin gång
men backade - kollade:
baggen levde ju!
skakade av myrorna,
mitt på myrors
E 4; visste inte
var baggen kunde
överleva, talade
en stund med den:
den var tacksam, hade bråttom,
ville bli kastad
en bit in i skogen -
gjorde så, - " vi ses
hemskt gärna nästa gång: i
samma läge, rädda mig."




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-28 18:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit min vän!
2014-06-29

    ej medlem längre
Va fint. Ibland gör jag likadant, men mest med sniglar.
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran