Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan!


Blus


Då talar jag inte om Blues,
som musik,

även om det mycket väl är lika vackert,

men Blues kommer inte i närheten av hennes Blus.

Jag ville ha något som luktade som henne,

nu när hon var är bortrest.

Så.

Jag tog en av hennes blusar
och lade den under min kudde,
och innan detta,
hade jag mycket länge,
luktat på den,
den blusen,
som luktar min kvinna.

Kunde inte sluta,
tog fram den under kudden,
och kramade den (till sömns) som om hon fanns hos mig.

I denna blus fanns mycket längtan.

Jag somnade otroligt gott,
med en lukt,
som
fullständigt fyllde mig




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-28 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP