Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck mitt ljus...

Natt sänk dig över mig.

Låt ditt mörker ge mig gåshud och rysningar genom mina ådror.

Ät dig in i min kropp och ta över mitt bultande hjärta.

Släck ljuset inom mig och låt mig somna i din famn av trygghet.

 

 

Låt mig sen vakna i gryningens varma ljus.

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 279 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-06-28 23:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin skildring
och kontrast!
2014-06-30

  louisegirl
Vackert, ömt!
2014-06-30

  Ole Sunnerfjell
Jaaaaa, men tyvärr väcker natten istället upp oro, tankar, stress och vandring till köket mitt i natten för ett dämpande glas mjölk.
2014-06-30

  Fem hjärtan VIP
Så ömt och vackert!
2014-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, när natten kommer behöver man vila, både till kropp och själ...fint...
2014-06-29

    ej medlem längre
Du skriver så att det känns!
2014-06-29

  Lars Hedlin
Sweet dreams are made of this ;) <3
2014-06-29

  Lehva VIP
Så ömsint om längtan efter vila och sömn. Underbart:-)
2014-06-29

    ej medlem längre
Du har nog vaknat nu till en dag fylld av glädje. God morgon
Fin dikt.
2014-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Önskan klädd i vackra bilder!
2014-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text.
Som en kvällsbön.
2014-06-29

  stig wikman
Mycket fin.

Sällsamhetens
ord rinner
genom din text.

KRAM FRÅN STIG.
2014-06-29

    ej medlem längre
Mycket vackert. Natten är vilans famn...
2014-06-29

  Connie
Så vacker! Allt liv börjar i mörker!
2014-06-29

    ej medlem längre
Ja, nu får den där natten komma snart. Låt mig sen vakna i gryningens varma ljus, riktigt fint. God natt och sov så gott
2014-06-29

  agneta pichler
vemodig och vacker
men låt solens strålar
väcka dig
till en lycklig
kärleks ängel
2014-06-29

  Maria Sundelin VIP
Dröm vackra drömmar
Kramar
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love