Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är min sommarvärme

Leker titut
vänder och vrider
moln där
regn där
åska där
men var gömmer sig
min sol

Sommaren ska va fylld
av värme
ha den
där speciella känslan
men dystert
och ruggit

Var är min sommarvärme
får nog leta vidare




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-29 21:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA regn åska kallt..men värmen den kommer ..den som väntar på nått gott! ;) kram
2014-06-30

  ResenärGenomLivet VIP
Jag hänger på och letar jag också...
en text som tyvärr passar alltför bra...
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson