Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda sår

Livet suddar
tankarna river
känslor fyllda av frågor

Gömda sår
blödande hjärta
vänds ut och in
söker viljan

Tur det kommer en morgondag
den kanske visar en ny väg hem




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-29 21:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt att morgondagen fyller hopp :) kram
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson