Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är räkningarna äntligen betalda


Ingen lek

För utgifterna har ju skenat iväg, märker jag

Dags att dra i nödbromsen

För vad tror regeringen egentligen när allt är

så himla otroligt dyrt

Tror de att man i pengar håller på och bada

Tror de det, tror de fel

På tiden att vi byter ut den här regeringen

tycker jag

Hoppas nu till valet att så sker

För då blir i alla fall jag en av de där glada

Den som lyckligt ler

En som på gatan tillsammans med någon

förtjusande kvinna håller på

och dansar Lambada


Nu är räkningarna äntligen betalda

Ja, i alla fall för den här månaden ..

Ken Cassel
30/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-30 07:07



Bookmark and Share


  aol
Så sant ja dom åker ut i höst ,
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel