Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dragkampen

Allt bakom köer långa
i reans sus och dus
jag fina blusen fånga
då höjs en röst så ljus.
Hon såg den först det gäller
med blusen vid min famn
jag samma fråga ställer
hon drar den till sin hamn!

Ta på, du snabba jänta
det bästa du förmår
Oj så, du snabba jänta
så´n blus ej om dig går.
Så stirra, kvirra, virra
med blicken så bisarr
så´n blus går ej att kirra
du har för mycket darr..

I sköna damens rike
i provrummets gemak
där ifrån hörs hon, skrike
allt ljud fylls upp till tak.
Vid provrumsvägg hon snuddar
hon är så het och varm
hon har för stora kuddar
blus för smal för så´n barm...












Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-30 09:53



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Den var riktigt rolig! :-)
2014-07-01

  Eva Helene VIP
Nu har jag sjungit igenom den, och det gick galant, så rim och rytm fick du till perfekt! :)
2014-06-30

    Dan Myrbeck
Ja se
kvinnor
och rea!
2014-06-30

  Lars Hedlin
Gillar texten! :)
2014-06-30

  Minkki VIP
den texten sitter bra med dirr och darr :)
2014-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Såå bra!
2014-06-30

  lodjuret/seglare VIP
Jag kan inte sången exakt, precis
så den rättas kan till min spis
men läsa går ju dessa rader
om sådana vilda eskapader
och roligt är det ju på nå't vis
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt