Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håkan sjunger och hon håller inte med

”Vill du ha en idiot lägg din hand i min.”

Nej. Gör inte det.
För idioten vet inte hur man ska hålla den.
Och det är inte säkert att hon håller fast i den heller.
Det finns så många händer som är så lätta att tappa.
Bara för att man inte håller tillräckligt löst.
Eller hårt.
Så hon brukar välja att inte hålla alls.
Det blir lättare så.
Inga konsekvenser att ställas inför.
Bara en tom hand.




Fri vers (Fri form) av blått nagellack
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-30 13:22



Bookmark and Share


  Connie
Gillas mycket!
2014-08-05

  Lars Hedlin
Bra och starkt!
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack