Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parano id


Ragga snus o smuggla bacon

Jag är absolut inte paranoid. Är bara förföljd av en paranoid värld.
Måste tyda på en världskonspiration.
Öhhh...




Fri vers av Schizooliza
Läst 506 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-30 18:32



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Studerade ditt ord i ingressen.....!!!

Och helt plötsligt fick bokstavskombinationen en helt ny innebörd.

Para= ( vid sidan om )
No= ( utan )
Id= ( identitet )


Bredvid helt utan identitet.

Fast vid en vag svängning bibehåller vi nog vår identitet, men beskådar/upplever vi vår omedelbara omgivning från ett annat perspektiv:
2019-10-15

  KattenKin VIP
Eller hur!
2015-04-04

  Johan-70
Haha låter helt normalt.
2014-11-25

  Jordgubbsodlare
Vad sägs om att snusa bacon och smuggla ragg istället?
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza