Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...men jag tänker på brott och straff.. hyenor och gamar - vad söta de är jämfört med mina grannar


ville skriva om ord... ( choka )

man skall förlåta allt
tänka att alla får det
de tål, ej mera

det tyngsta kan
vara det mest värdefulla,
någonting att
tacka för ödmjukast

men jag är ej där,
ännu, - på länge kanske;

har ej egen frid,
våldtas dagligen bildligt

förlorar ändå
ej det viktigaste men
det mest märkbara:
integritet, el, lugn, ro -
och orkar knappt kämpa mer




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-04 14:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver
orden dina tycker om att du skriver dem


2014-11-04

  Lars Hedlin
Bra skriftat
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran