Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt fånget, lätt förgånget


Den ena stunden har man allt i sin ena hand

för att i nästa stund se det rinna ut

genom fingrarna som sand

Ingen mening att gråta över spilld mjölk

För det är ju sådant som händer ibland

Så ta det med en nypa salt

För det kommer säkert flera tåg ska du se

så att du inte blir helt utan

Räkna i alla fall med det, helt iskallt...

Lätt fånget, lätt förgånget!

Ken Cassel
1/7-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-01 14:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Visst är det så...
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel