Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömlaget!

Här man vänner finner
säll den som nå´n vinner
sann, men också rar
så´n vän blir underbar!

Som god källa rinner
och för vänskap brinner
och sen man ju har
sin porlande "star"!

Blir ju bästa inner
som man med hinner
sen man som ett par
livet så gott tar!















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-02 07:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den här kunde man ju till och med sjunga...trevligt...
2014-07-02

  louisegirl
Så bra skrivet!
2014-07-02

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-07-02

    ej medlem längre
Väl fångat.
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt