Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var god dröj

Varför?
var god dröj
Hur länge?
var god dröj

Kvar?

kanske rösten känner sig ensam eller är det någon som vill se hur stora prövningar jag orkar med.




Fri vers av Bengt VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2014-07-02 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP