Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskväder

Blixtar och dunder

svarta moln regn som smattrar

räknar sekunder




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-02 22:35



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Smart, kort och talande text.
2014-07-03

  Per "Läsaren" Sörqvist
träffande
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt