Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg fågel.

Flyg fågel
härifrån

här finns ingenting för en
fri själ som dig

här finns bara fångar som inte
ser bojorna

fångar som inte ser gallret




Fri vers av Låt mig alltid vara fri
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-03 13:36



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt bra text.
2014-07-03

    ej medlem längre
Mycket bra,men jag kan säga dig att jag ser mitt.Bra skrivet!
2014-07-03

  KYREUS of Sweden
Sekter
söver....
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Låt mig alltid vara fri