Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sen natt ger mycket filosofi. och kanske massa strunt, det avgör ni själv


tiden

Tiden börjar bli farlig för dig då du är respektingivande.innan dess är tiden ett verktyg du vill ska ticka framåt, för ingen lyssnar på vad en yngling säger.

Tiden blir därför din fiende, dagen folk börjar ta dig på allvar.

När du har uppnåt allt du vill ha, kommer tiden stå där och knacka på din dörr.
Och det enda han har att säga till dig är:


Du uppskattade mig aldrig. Och nu är det försent




Fri vers av Låt mig alltid vara fri
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-29 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Låt mig alltid vara fri