Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smarta ungar


Om du vill att dina barn ska bli intelligenta

ska du läsa sagor för dem

Om du vill att dom ska bli mycket intelligenta

ska du läsa mycket sagor för dem

-Albert Einstein

Hm!

Tåls att tänka på...




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-03 19:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet Ken, barn behöver att man läser för dom.
2014-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Barn behöver att man finns i närheten och att läsa sagor för dem det är jättebra...sen beror det kanske inte bara på det...:-)
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel