Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med sitt svingande svärd Excalibur i högsta hugg


la Kung Arthur in den sista stöten

och fienden var besegrad

Och det gjorde han för att aldrig mer vilja

strida igen

Så därför höjde Kung Arthur sitt åtråvärda svärd

Excalibur en sista gång i luften innan han

körde det djupt in i den stora stenen

där det sitter fast än i dag

För ingen levande man har sedan dess lyckats

för hand få loss Excaliburs svärd ur stenen...

Ken Cassel
3/7-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-03 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel