Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kastad sten

Från korpens vingar
faller natten
och den som går
med en sten i handen
finner stranden
också i mörkret

finner vågorna
där de alltid varit
finner orden
där vi en gång lämnade dem
när staden var
en öde ö

finner för att söka
den rätta vinkeln
för kastet mot djupet
där saknaden vilar
mitt i samtalet
om trapporna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-03 22:04



Bookmark and Share


    Shush
himla vacker text. mittenstycket är hur bra som helst.
2014-07-07

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ja mitt i samtalet om just trapporna så händer själva livet. Det går på ett ögonblick . Vi följer bara din tråd.
Lättläst och bråddjupt.
2014-07-04

    ADI Nehlin
underbart fin
2014-07-04

    ej medlem längre
Röst av ord
tröst och gemenskap
fridfullhet och värme

stenar som viskar
mjukt som vattenytan
'fånga mig'
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP