Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även den tuffaste Björn har känslor

 

En tuff Björn

visar också känslor

Tillsammans med en medicinsk törn

av giftiga brännässlor

 

Skapas trötthet

förvandlas till orkeslöshet

Tristess

och meningslöshet

 

Stackars barn

mitt inre gråter

Känner skam

hoppas du förlåter

 

Jag förstod inte

trodde du var under vård

Hade ingen aning

om att du behövde goda råd

 

Nu har jag bara billiga ursäkter

i att jag inte förstod bättre

Jag om någon borde känt nya samhällets andedräkt

likväl som jag borde besegrat min egen lättja

 

Skulle besökt dig personligt

försökt ge dig av min inre styrka

Men mitt lata sjuka förstånd var oresonligt

likt folk i jobbskatteavdragens kyrka

 

Förlåt mig min synd

tänkte för långsamt

Borde vänt min kind

Åt ditt håll, nu är det försent

 

Borde besökt dig

låtit dig känna mitt medlidande

Låtit dig se mig

borde öppnat mitt vidvinkeltänkande

 

Jag älskade dig som min broder och vän

på ett konstigt annorlunda sätt

Väckte du ofta min faderskänsla till att bli stark och frän

ville att du i livet skulle hitta rätt

 

Hoppas nu du hittar din far

och blir lycklig däruppe

Jag förlåter din far

hälsa honom däruppe




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-04 10:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gör ont att läsa.
2014-07-04

    ej medlem längre
Berörande...
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP