Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ADI Nehlin's text Tidlös tid, inspirerade mig till en kommentar som i sig kom att bli en text i sig ... vilken jag därför i redigerad och något utvecklad form återpublicerar som en egen text här hos mig ...


Har vi verkligen den tid vi behöver?

-Tveklöst Absolut! är mitt svar ...

Ty
Tid är det enda vi har gott om 
i våra liv ... 
Hur vi bör definiera den 
och hur vi så gör 
är synnerligen subjektivt ... 

Tror det handlar mer om 
hur vi prioriterar den tid 
vi av livet fått oss tilldelad 
vad avser huruvida vi 
hinner med allt det vi vill ... 

Ty om den räcker till 
beror uteslutande på 
om och hur vi den prioritera vill ... 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-04 18:54



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Rätt så!
2014-07-05

  Lärling
Håller med dig om tiden och om att prioritera. Väl formulerat.
2014-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är viktigt att prioritera...
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP